top of page
white-space-intuical_wall-decoration.jpg

LIVA är en kreativ studio som jobbar brett inom inredningsdesign. 
Raquel Patto som driver LIVA i Jönköping är utbildad Inredningsdesigner från Copenhagen School Of Interior Design. Raquel är en kreatör ut i fingerspetsarna med öga för planlösningar, rumslighet, materialitet och kulörer i rum. Projekten varierar mellan allt ifrån inredningsuppdrag mot företag/privatpersoner till specialdesignade möbler och diverse inredningsdetaljer. 

 

LIVA tar fram kompletta ritningar som bland annat innefattar idéskisser, 3D bilder och ritningar för att ni ska kunna följa med i processen och vara delaktiga.

FÖRETAG

LIVA hjälper er med att ta fram idéskisser & ritningar för kontor, hotell, offentliga miljöer, café- och restaurangkoncept. Målsättningen är alltid att forma en miljö som speglar ert varumärke, företagskultur och profilering utan att kompromissa mellan funktionalitet och design.

 

PRIVATA KUNDER

LIVA arbetar också med privata bostäder där ni får hjälp med att få ihop helheten. Allt ifrån planlösningen till material/kulörer, textilier, ljussättning, möbler och detaljer. Det kan vara ett mindre projekt med en uppdatering av interiören till ett mer omfattande projekt med ny planlösning, val av fast inredning, specialritade detaljer och ny möblering.

O M  L I V A

LIVA Logga.png
bottom of page